20.3.10

Quatre més



Continuant amb un esbós de quinze minuts a cada pàgina.
Ja han florit els narcisssos, aquest es diu "Bridal Crown". Tenen molts pètals, blancs marfil amb una mica de taronja acarminat al mig de cada flor.

4 comentaris:

  1. Jo vull un per la meva colecció!!

    ResponElimina
  2. Hola M.Antonia. Fantástico este cuaderno que cada día vas entrando dibujos. La próxima salida del miércoles acuérdate de traerlo porque me haría ilusión verlo.
    Te va a quedar un bello recuerdo.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  3. I dius com a molt en 15 minuts???

    M'agrada veurel's bé i els clicko damunt per a fer-los més grans.

    Saps que no hi entenc, tècnicament, de dibuix. Però si hi entenc de percepcions, i els teus amb aquests traços àgils, ràpids i plens de sensibil·litat transmetren força i vida!

    M'agrada seguir-te i veure el món per mitjà dels teus dibuixos.

    Que la teva "paleta" inclogui tots els colors d'aquesta nova primavera que ara encetem!

    Petons.
    ;)))



    PD. Merci pel comentari d'ahir al secrets... em vas fer adonar, d'una falta "garrafal" que havia comés en indicar capbuçar en lloc de cabussar. Sort en tinc de tu i la Carme, perquè de tant en tant en faig alguna de grossa.
    ;)))

    ResponElimina
  4. Striper, tria`l i te'l envio,ja posaré q és per tu.

    -------
    Gracias Joshemari, casi siempre lo llevo, hasta cuando voy al médico, como tu. Pero intento que sean muy rápidos. Unos de diez minutos.

    -------

    Assupta m'afalagues, un dels motius de fer aquest i sobre tot l'altra blog era obligar-me a fer-ho amb català, després de molt temps que sabia la gramàtica de memoria i les geminades...vaig perdre i ara a cop de diccionari quan tinc dubtes. El pitjor és quan no dubtes i la fas. gràcies guapíssima!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...