20/3/10

Quatre mésContinuant amb un esbós de quinze minuts a cada pàgina.
Ja han florit els narcisssos, aquest es diu "Bridal Crown". Tenen molts pètals, blancs marfil amb una mica de taronja acarminat al mig de cada flor.

4 comentaris:

 1. Hola M.Antonia. Fantástico este cuaderno que cada día vas entrando dibujos. La próxima salida del miércoles acuérdate de traerlo porque me haría ilusión verlo.
  Te va a quedar un bello recuerdo.
  Un abrazo.

  ResponElimina
 2. I dius com a molt en 15 minuts???

  M'agrada veurel's bé i els clicko damunt per a fer-los més grans.

  Saps que no hi entenc, tècnicament, de dibuix. Però si hi entenc de percepcions, i els teus amb aquests traços àgils, ràpids i plens de sensibil·litat transmetren força i vida!

  M'agrada seguir-te i veure el món per mitjà dels teus dibuixos.

  Que la teva "paleta" inclogui tots els colors d'aquesta nova primavera que ara encetem!

  Petons.
  ;)))  PD. Merci pel comentari d'ahir al secrets... em vas fer adonar, d'una falta "garrafal" que havia comés en indicar capbuçar en lloc de cabussar. Sort en tinc de tu i la Carme, perquè de tant en tant en faig alguna de grossa.
  ;)))

  ResponElimina
 3. Striper, tria`l i te'l envio,ja posaré q és per tu.

  -------
  Gracias Joshemari, casi siempre lo llevo, hasta cuando voy al médico, como tu. Pero intento que sean muy rápidos. Unos de diez minutos.

  -------

  Assupta m'afalagues, un dels motius de fer aquest i sobre tot l'altra blog era obligar-me a fer-ho amb català, després de molt temps que sabia la gramàtica de memoria i les geminades...vaig perdre i ara a cop de diccionari quan tinc dubtes. El pitjor és quan no dubtes i la fas. gràcies guapíssima!

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...