3/5/10

ASUNCIÓN + GUASCH

DEIXAR-SER.
Obres individuals i conjuntes de la Gemma Guasch i d'en Josep Asunción.
Aquest era el títol de l 'exposició que ahir va concloure al castell de Papiol. Es va poder visitar dos caps de setmana. poc per poder-la gaudir més.

Va ser una exposició molt interessant on el lloc encara la feia més important.Va venir la Gemma quan ja marxàvem i ens va explicar el procés de molts dels quadres. Va ser extraòrdinari.( Si voleu veure més del castell cliqueu dalt on ho diu).
Aquí sota una de les obres realitzades per tots dos

Han fet varies Performances

Les fotografies no han quedat massa bé, ho sento.

4 comentaris:

 1. Gràcies per la informació, segur que va ser un èxit doncs son dos grans artistes, apart de que han estat mestres meus a l'Escola D'arts i oficis. La Gemma és adorable i una gran professora, igual que el Josep que es molt amable i tenen molta paciència amb tots.
  Una abraçada

  ResponElimina
 2. Vaig poder assistir a la inauguració i a la conferència que va ser molt bona. Tant la Gemma com en Josep s'expresaven molt be i amb un "tempo" perfecte. L'exposició em va agradar molt tant per la qualitat de les obres com per l'espai i la sensibilitat amb que estava muntada. No tenia màquina per poder fer fotografies. Sort que n'has fet tu.
  Una abraçada.

  ResponElimina
 3. No es un estil que m'agradi massapre hi han excepcions.

  ResponElimina
 4. Les que els coneixeu ja sabeu com son.
  Striper, sentir com ella explicava tot el procés t'haguessin agradat.

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...