11.2.10

Esbossos 3 al 6

Em queden esbossos que vaig fer a Cervera, el vaig acabar a casa, ja que tenia feina a fer ratlles i allà no teniem més que pocs minuts. Al posar la porta vaig fer-ho quasi a sota i em va fallar la perspectiva. Ho hagués tingut que fer a casa, pero com ho vull fer "in situ"...
4-L'altre és prop de Sants, vaig posar una mica de Neocolor de Caran d'Ache,  i el dia següent també.

5-Vaig anar al Palau de Pedralbes per fer una bona caminada, estava encara en obres l'última vegada. Ara, l'aigua ja sortia per totes les fonts. Com no havia vist les noves ubicacions del Museu Tèxtil i d'Indumentaria, és el que vaig visitar per fer l'esbós, hi vaig buscar una vitrina amb vestits  de color. Com a dintre és molt fosc, em va costar una mica dibuixar, i al posar color vaig posar un blau i no un verd com era la realitat. Ho vaig intentar corregir.M'agradaba més l'esbós sense color.
En els colors Neocolor, al posar a sobre oli de trementina, queden diluits molt bé i al secar-se no deixen quasi cap rastre en aquest paper tan fi. El problema és que són com ceres de punta ampla i per esbossos petits no veus massa on limiten.
6-7- És un carreró sense sortida, el Carrer Menor. Aviat desapareixeran la "tàpia" (resta d'un edifici), i l'edifici encara habitat de més a l'esquerra, ja són Plaça de Sarrià. Darrera es veu una torre antiga, ben conservada, amagada entre els arbres del jardí i la porta gran, de ferro, de l'entrada.

4 comentaris:

  1. Muy bien M.Antonia.
    Pues ami sí me gustan los bocetos de esos vestidos y esos colores.
    Saludos

    ResponElimina
  2. Pues creo que le estás cogiendo el tranquillo a lo de los bocetos a marchas forzadas. Lo del color, queda bien aunque sea sólo en detalles, le da un toque personal.
    Saludos!

    ResponElimina
  3. Jo també penso que t'han quedat molt bé amb color. Ha de ser interessant aquesta exposició.

    ResponElimina
  4. Gracias por los comentarios.

    Gràcies pels comentaris.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...