15.1.10

EXPOSICIÓ DE LA COLLA DELS DIMECRES

Ahir vàrem inaugurar l'Exposició de la Colla dels Dimecres a la seu de l'Agrupació d'Aquarel·listes de Catalunya, llàstima que en faltaven. El reportatge ben fet el podeu veure en el Blog de la Cinta,  l'exposició  restarà oberta un mes. L'adressa és C/ Diputació, 423. BCN. Telf  932 455 750.
 Personalment agraeixo al Raimundo, al Pantaleón, al Rafel i al Serrat per ser els pilars d'aquesta iniciativa i fer la feina, que no es veu, d'organització.

Com em va dir el Raimundo, he fet la correcció de l'última aquarel·la, treient color del fons, aquest paper aguanta bé l'aigua, però com el color ja feia dos dies, no he pogut extreure més. Sí que ara la profunditat es veu més. Gràcies Raimundo.

5 comentaris:

  1. Esta queda mejor! Joshemari

    ResponElimina
  2. Enhorabona per la teva participació en aquesta exposició.

    ResponElimina
  3. Doncs, enhorabona! A veure si trobo un moment per passar-hi!

    ResponElimina
  4. Hola M. Antonia, gracias por pasar por mi espacio por lo que he descubierto el tuyo, tienes estupendos trabajos. Esta te quedó muy bonita y contrastada.

    Formáis un grupo maravilloso en la colla dels dimercres, ya me gustaría acompañaros alguna vez.

    Saludos

    ResponElimina
  5. Gràcies per visitar-me i comentar. Encara que em digueu coses que no us agraden, és bona la crítica. Però no massa forta eh!
    ---------
    CARMEN, si quisieras venir, sólo làpiz i papel te hace falta, a veces viene alguien a dar un vistazo y no pinta. Puedes consultar el Blog de Raimundo "http://raimundoyacuarela.blogspot.com/" pone dónde vamos esa semana, a veces con información de medios de comunicación. Te espero. Somos fàciles de ver, la mayoria llevamos los trastos que se ven.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...