29.11.09

Exposició: LA FIGURA

Fragment de l'obra que exposaré. Acrílic sobre llenç de 89x116 cms. "Sala del Palau Falguera Exposició col·lectiva del Cercle de Belles Arts de Sant Feliu de Llobregat Del 4al 13 de desembre - Sala d'exposicions del Palau Falguera Horaris de visites: de dilluns a dissabtes de 18 a 20 h i diumenges d'11 a 14 L'exposició col·lectiva del Cercle de Belles Arts de Sant Feliu de Llobregat, que aplega l'obra de més d'una vintena d'artistes vinculats al municipi amb diferents visions i formes d'entendre i viure l'art. La mostra és, un any més, un punt de trobada de personalitats i propostes artístiques inicialment divergents, però que assoleixen l'harmonia a través de la diversitat que les caracteritza. Si voleu descobrir propostes inesperades i sorprenents, escultures i pintures en diferents tècniques d'artistes de la vostra ciutat." Per més informació: "http://www.santfeliu.cat" Promoció i Difusió Cultural. Exposicions.

5 comentaris:

  1. Les Exposicions colective sempre son una bona mostra de les diverses sensibilitats artisticas.

    ResponElimina
  2. És una manera de contactar amb altres artistes que tant si exposen com no, et poden donar el seu parer. Això m'agrada.

    ResponElimina
  3. Maria Antonia, me gusta mucho tu obra, con esas pinceladas sueltas y valientes que ya lo explican todo.
    Enhorabuena!!

    ResponElimina
  4. M'agrada molt M.Antònia. El contrast de les figures (una d'espatlles i l'altra de cara) i els colors que has fet servir juntament amb les pinzellades tant soltes. Felicitats i que vagi molt bé l'exposició. Una abraçada.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...