30.7.09

Gerro de Ceràmica

He fet un any de ceràmica i un de pintura sobre ceràmica. Ho trobo difícil. Com vull perfeccionar-me en pintura el proper curs no ho faré. Publico aquest gerro per l'Assumpta Ubach a veure si li agrada. És el primer, fet amb fang d'alta temperatura i decorat amb fang negre com esmalt.Base 26cm diàmetre, altura 24cm

8 comentaris:

  1. Hola, m´agraden molt, M.Antonia, en-
    horabona! -També mola la presentació
    de las tevas obras a la esquerra, es
    original i divertida.

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  2. Hola Antònia, benvinguda al món blogger després del parèntesi rondaller. Cada dos per tres em deixes ben parat. Només conèixer-te i parlar una mica amb tú, ja es veu que ets una persona inquieta i interessada per molts temes però de mica en mica vas obrint el flascó de les essencies. Ara ceramista. M'encanta el gerro, tant la forma (una mica eròtica, aixo sí) com la decoració. Conec una mica la dificultat del fang, i crec que t'ha quedat molt bé.
    Et felicito.

    ResponElimina
  3. Gràcies,a tots dos. Rafel, això de les essències m'ha deixat... no pouc engreixar-me més si us plau! El poc de ce`ramica és gràcies a la profe (Dolors), vaig fer varis esbossos i volia fer el més senzill, ella va dir que aquesta forma. Jo volia fer un dibuix primitiu com peruà. Com ceramista he fracassat.

    ResponElimina
  4. Hola M. Antonia. Otra novedad tuya...Eres una caja de sorpresas! y...la verdad, lo haces muy bien. No sé si tecnicamente esta bien resuelto pero a mi me gusta mucho.
    Felicidades! Joshemari

    ResponElimina
  5. La profesora también, no veía bien lo que queria pintar torcido, luego lo puso en la exposición felicitándome. Sonó la flauta por casualidad.

    ResponElimina
  6. M'encanta, enhorabona M. Antònia! Molt difícil!!!!
    YouTube - Finley Pots
    Bon dissabte!

    ResponElimina
  7. Es una meravella. Ni se t'acudeixi això de deixar de fer ceràmica. Els grans artistes fan de tot.

    ResponElimina
  8. Merike, gràcies


    Teresa, de moment ho aparco, em fa falta temps per pintar entre altres coses. Gràcies

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...